Om Simone

Hjemmedragt.dk er en hjemmeside ejet af Simone Lingeri.

 

Simone lingeri er lækkert og eksklusivt lingeri til alle størrelser og faconer. Vi har lingeri og undertøj, der passer lige til dig og fremhæver og skjuler netop det, du har brug for.

 

 

Simone åbnede i 1980 på gågaden i Odder, hvor vi stadig har vores fysiske butik. Du er altid velkommen til at kigge forbi. Nu er vi klar til også at hjælpe digpå nettet med vores gode service og fagkundskab. Vi ved hvad vi snakker om og er klar til at hjælpe dig med at finde det undertøj, badetøj og nattøj, som fremhæver og understøtter dine bedste sider. Vi har lagt gode råd, tips og tricks ind her på siden, så det bliver nemt at vælge lingeri, bh-er og undertøj i den rigtige størrelse og facon - og har du brug for mere vejledning, så ringer du bare på tlf. 86 54 48 58.

 

Vi sælger lingeri, bh-sæt, undertøj, badetøj, strømper, hjemmedragter, strandkjoler, morgenkåber, nattøj og alt hvad hjertet kan begære til inderst inde fra kendte leverandører - Femilet, Láventure, Marie Jo, Pill, Mey, Falke, Jensen Danmark og Prima Donna.

 

Simone Lingeri er en af danmarks største forhandler af det tyske undertøjsmærke Mey. Mey er et af Tysklands mest succesfulde brands.

Mey Bodywear modtog i 2009 en pris for "hurtigst voksende produkt brand " i Tyskland.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde netop det lingeri, undertøj, badetøj eller tilbehør, der får det bedste frem i dig.

 

 

Med venlig hilsen

Simone Lingeri

 

Lone Andersen, Indehaver

 

 

Kik forbi vores webshop www.simone-danmark.dk

 

Simone-danmark.dk er e-mærket, så du kan trygt handle hos os.

 

 

Vi har også morgenkåber fra Jensen Danmark

Dejlig morgenkåbe - se mere her.
Se mere her, - klik.
Køb denne morgenkåbe her
Se mere om denne dejlige morgenkåbe her

Copyright © hjemmedragt.dk